Om Bosättningsmagasinet

Besök oss!
Bosättningsmagasinet är en av Västsveriges största present- och inredningsaffärer. Vårt mål är att skapa en spännande butik med exklusiva märkesvaror och roliga småpresenter under samma tak. 


Sedan 1906
I de anrika lokalerna har Ulricehamnsborna kunnat handla presenter och bohag i drygt hundra år. Från början hette vi Bosättningsmagasinet, men under senare år har butiken skiftat namn, då vi varit med i både Duka och Inspiration.


Lotta

Bosättningsmagasinet - Interiör
Konceptet "Interiör" skapades av Lotta Nilson som äger butiken.  Med fokus på våra kunders önskemål optimeras sortimentet utan inverkan från centrala beslut. I Ulricehamn finns till exempel ett stort intresse för fint porslin, vilket vi tagit fasta på och sett till att vi har ett ovanligt brett utbud av tallrikar och serviser. De som är intresserade av vin kan glädja sig åt vår avdelning som är specialiserad på vinglas. Det var hos oss i Ulricehamn som Sveriges första Riedel-glas provning ägde rum och vi har sedan dess arrangerat många vin- och glas provningar, både i butiken och externt, då i samarbete med munskänkarna i Ulricehamn. 


Lokal butik som väcker intresse
Vi bereder gärna plats i vårt sortiment för närproducerade varor och lokala företag. Det gör oss unika i förhållande till present-, inrednings-, glas- och porslinsaffärer på andra orter. 

Allt fler har upptäckt hur roligt det är att besöka vår butik och vår kundkrets består idag av privatpersoner och företag från hela Västsverige. 

Ulricehamns centrala läge mellan Göteborg och Jönköping gör det dessutom enkelt att ta en tur och besöka oss. 
Interiör - Sverige All rights reserved©